Info

Ne Woudloper? Wat is dat?
Wel, dit zijn wij.
Groepsfoto 17-18
Groepsfoto 16-17
Een hoop leden en leiding, allemaal jongens, die samen spannende en leuke zaken beleven. In de natuur en in de stad. Overal een beetje dus eigenlijk.

Wil jij ook mee komen doen? Dat kan!
Bij welke tak je kind hoort en wie zijn leiding is, en hun contactgegevens kan je HIER.

WAAR?
Onze vergadering gaan meestal door aan onze lokalen: Stuivenbergbaan 141 Mechelen. Hier staat een kapel, onze lokalen vindt u schuin aan de overkant wanneer u zandweggetje volgt!

WANNEER?
Onze vergaderingen gaan door op zondagnamiddag. Voor leden t.e.m. 11 jaar tussen 14u en 17u, voor oudere leden tot 18u. De precieze agenda vind je HIER.

WAT HEB JE NODIG?
Wat je nodig hebt zijn kleren die vuil mogen worden en veel goesting om je te amuseren, meer niet. Iedereen mag eerst 2 vergaderingen komen proberen voor hij zich moet inschrijven en moet beginnen met ons uniform aan te schaffen. Dit kan je al eens bekijken op onze SHOP. Wij hebben ook een tweedehandswinkeltje, vraag hier achter bij de leiding!

EN WAT KOST DAT?
Voor een jaar scouting bedraagt het lidgeld €60 maar als het kan liefst 70. Hiermee betalen wij voor een volledig jaar de verzekering van het lid, en voorzien wij kwaliteitsvolle activiteiten die op lange termijn onuitwisbare levenservaringen zullen worden. Wat hier niet in inbegrepen zit zijn weekends, het kamp tijdens de zomer en van tijd tot tijd misschien nog een extra centje voor een speciale gelegenheid (schaatsen bijvoorbeeld).

Maar onze scouts is toegankelijk voor iedereen, dus mocht u het wat moeilijk hebben kan u steeds de groepsleiding contacteren om (natuurlijk subtiel) een regeling te treffen voor verminderd lidgeld.

Indien uw zoon onder de 12 jaar is kan u het kamp of weekends indienen bij uw belastingsaangifte om geld terug te trekken. Vraag aan de groepsleiding voor uw fiscaal attest. Meer info vindt u HIER. Ook via uw mutualiteit kan u geld terugtrekken van uw lid-, weekend- en kampgeld. Dit is afhankelijk van bij welke mutualiteit u bent aangesloten.

INSCHRIJVEN?
Op onze jaarlijkse mosselsouper kan er ingeschreven worden. Anders klik HIER, druk het bestand af en bezorg het ingevuld aan de groepsleiding. Zij zullen u dan verder informeren over de afhandeling van de inschrijving.

NOG VRAGEN?
Dan staat de groepsleiding altijd voor u klaar. Dit kan via een mailtje naar groepsleiding.woudlopers@gmail.com, of telefonisch naar Mus: 0495 65 06 55.

PRIVACY
Wij gaan met alle gegevens van onze leden respectvol en volgens de regels van de GDPR om. Ons uitgeschreven privacybeleid vindt u HIER. Hebt u hier nog vragen over? Contacteer dan zeker de groepsleiding.

Het is zeker ook aangeraden ons te volgen via Facebook voor het laatste nieuws: dit kan je HIER.